Elérhetőségeink:
3704 Berente, HRSZ. 2. 
Tel./Fax: 06 48 317-730, Mobil: 06 20 539-7231
konigpur@konigpur.hu

Széchenyi 2020

  • A támogatás mértéke 70.00%
  • Projekt fizikai befejezésének napja: 2021.03.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A KönigPUR Gyártó és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben alakult, jelen projekt keretében a Fémmegmunkálás tevékenységét fejlesztette.

A KönigPUR Kft. a megrendelői részére kiváló minőségű termékeket állít elő, ügyfélköre visszatérő, ennek köszönhetjük a több mint 10 éves sikeres működést. A fejlesztés eredményeképpen bádogos termékek előállítása fejlődött, a beszerzésre került gépek erősítik a vállalkozás versenyképességét. A vállalkozás tevékenységét állandóan a lehető legmagasabb színvonalon végzi köszönhetően munkavállalói képzettségének és infrastruktúrájának.

Jelen technológiai fejlesztés hozzájárul a munkavállalók megtartásához, új munkavállalók felvételéhez. A fejlesztés hatására a kapacitásbővítés történt, hatékonyabb munkavégzésre képes a beszerzésre kerülő gépekkel a vállalkozás.

A projekt keretében beszerzésre kerülő eszközök a következők:

  • Motoros sorlyukasztó oldalra nyitott kivitelben
  • Motoros körkivágó rozsdamentes vágáshoz
  • Motoros peremező
  • Sűrített levegős szegmenslyukasztó

A technológiai innováció nagyban hozzájárult a vállalkozás fejlesztési céljainak eléréséhez, mely a jövőben létszámnövekedést és árbevétel növekedést eredményez.


 

  • A támogatás mértéke 50.00%
  • Projekt fizikai befejezésének napja: 2019.10.31.

A projekt tartalmának bemutatása:

A KönigPUR Gyártó és Szerelő Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben alakult, jelen projekt keretében az Egyéb műanyag termék gyártása tevékenységét fejlesztette.

A társaság megalakuláskor a PUR ipari szigetelőanyagok és hidegtechnológiai csőtartó bilincsek gyártását tűzte ki elsődleges céljának és ehhez szorosan kapcsolódva a piaci igényeknek való lehető legjobb megfelelőséget. Az elmúlt években megszerzett piaci és szakmai tapasztalatok – igények alapján folyamatosan bővítette a vállalkozás a termékkínálatát. Ennek eredményeképp kínálatában mára megtalálhatóak az előre gyártott poliuretán csőhéjak – szigetelő szegmensek, csövek rögzítésére szolgáló bilincsek valamint PVC alapanyagból előállított csúszásgátolt lépcsőtakaró elemek.

A projekt keretében beszerzésre kerülő eszközök a következők:

  • 1 db Horizontális kontúr vágógép
  • 1 db Forgácselszívó

 

A beszerzésre kerülő vágógép precízebb, pontosabb munkavégzés tesz lehetősé, mely elősegíti új megrendelők megrendeléseinek kiszolgálását.

Emellett beszerzésre kerül 1 db Forgácselszívó berendezés. A berendezés a vágógép miatt keletkező szálló por miatt szükséges. Az eszköz eredményeképpen javulnak a vállalkozás munkakörülményei, mely a hatékonyabb munkavégzést teszi lehetővé. A jelenlegi tevékenységeihez kapcsolódóan új termék előállítására lesz képes a vállalkozás.

Visit fbetting.co.uk ladbrokes

© Copyright 2014-2021 Königpur Kft. Minden jog fenntartva.