Elérhetőségeink:
3704 Berente, HRSZ. 2. 
Tel./Fax: 06 48 317-730, Mobil: 06 20 539-7231
konigpur@konigpur.hu

Előre gyártott PUR csőhéjak és idomok

Termékeink kétkomponensű PUR alapanyagaiból speciális formába történő öntéssel készülnek. Kiválóan alkalmasak hideg- és melegtechnológiai berendezések, csővezetékek szigetelésére. Alap esetben nátronpapír kasírozással vannak ellátva, mely meggátolja a kondenzvíz képződést a cső és az csőhéj között. Az alapanyag előnyeit figyelembe véve alkalmazásukkal hatékonyan csökkenhető a hőveszteség.

bővebben >>>

Előre gyártott PUR szigetelő szegmensek

Termékeink kétkomponensű PUR alapanyagaiból speciális formába történő öntéssel készülnek. Kiválóan alkalmasak hideg- és melegtechnológiai berendezések, tartályok szigetelésére. Alap esetben nátronpapír kasírozással vannak ellátva, mely meggátolja a kondenzvíz képződést a tartály és az szigetelés között. Az alapanyag előnyeit figyelembe véve alkalmazásukkal hatékonyan csökkenhető a hőveszteség. Igény esetén egyedi formák legyártására is van lehetőség. Ilyen esetekben kérjük, a megadott elérhetőség keressenek meg bennünket. Készséggel állunk rendelkezésükre.

bővebben >>>

K-Fix poliuretán csőbilincs betétek

Alkalmazási terület:

A poliuretánból készülő bilincs betétek kiválóan alkalmasak hűtőberendezések csöveinek valamint hideg és melegvizes csővezetékek rögzítésére.  A betétek mérettől függően kettő vagy több szegmensből állnak melyeket előre kialakított kapcsolódási pontok segítségével lehet tökéletesen összeilleszteni.

Az alapanyag előnyeit figyelembe véve alkalmazásukkal hatékonyan csökkenhető a hőveszteség valamit meggátolható a kondenzvíz képződés csővezeték és bilincs között. A betétek csővezetékre merőleges oldalai szintetikus kaucsukkal borítottak, így a kereskedelemben kapható szigetelő anyagok könnyen és biztonságosan hozzá ragaszthatóak. A betétek alap esetben teljes szélességben alufólia kasírozással vannak ellátva, de vevő igényekhez igazodva ettől el tudunk térni.  

bővebben >>>

K- Fix poliuretán csőhéjak

Alkalmazási terület:

A poliuretán alapanyagból készülő csőhéjak kiválóan alkalmasak hűtőberendezések csöveinek valamint hideg és melegvizes csővezetékek szigetelésére. A csőhéjak mérettől függően kettő vagy több szegmensből állnak melyeket előre kialakított kapcsolódási pontok segítségével lehet tökéletesen összeilleszteni.  Az alapanyag előnyeit figyelembe véve alkalmazásukkal hatékonyan csökkenhető a hőveszteség valamit meggátolható a kondenzvíz képződés. A csőhéjak alap esetben alufólia kasírozással vannak ellátva, de vevő igényekhez igazodva ettől el tudunk térni.   

bővebben >>>

Csőtartó bilincsek

Cégünk által készített bilincsek kiválóan alkalmasak hűtőberendezések csöveinek valamint hideg és melegvizes csővezetékek rögzítésére.  A bilincsek poliuretán betétel vannak ellátva így alkalmazásukkal hatékonyan csökkenhető a hőveszteség valamit meggátolható a kondenzvíz képződés a csővezeték és bilincs között. Alap esetben 2 fajta kivitelben készülnek. Úgynevezett fix és csúszó bilincseket kínálunk partereink részére. A fém részek a rozsdásodás meggátolása és az egészségügyi szabályok miatt horganyzottak.  Egyedi igények esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

 

bővebben >>>

PVC lépcsőtakaró

A lépcsőtakaró előnyösen alkalmazható lakó- és közösségi épületek belsőtéri, beton és vasbeton lépcsőinek burkolására és védelmére.

bővebben >>>

Egyedi termékek

Cégünk az alkalmazott technológiáknak köszönhetően egyedi (poliuretán alapanyagú) termékek legyártását is vállalja. Legyen az a pl. élvédő vagy speciális termékekre való szigetelés. Ilyen esetekben a megadott elérhetőségek valamelyikén várjuk megkeresésüket, hogy az igényeket megismerve a lehető legjobb megoldást tudjuk Önöknek ajánlani.

bővebben >>>

Visit fbetting.co.uk ladbrokes

© Copyright 2014-2021 Königpur Kft. Minden jog fenntartva.